facebook

SUV 5008

VRAAG EEN PROEFRIT

De nieuwe dimensie

Alleen of in gezelschap, aan boord van de 7-zits* SUV Peugeot 5008, krijgt autorijden een heel nieuwe dimensie.

 

Het premium interieur baadt in het licht dankzij het panoramisch schuifdak*. Zijn wegligging en geluidsisolatie zijn een GT waardig.

 

Met krachtige BlueHDi, PureTech of THPi motoren en de EAT6 automaat luidt de SUV PEUGEOT 5008 een nieuw SUV-tijdperk in.

 

ADAS

Ook het ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) ontbreekt niet: een trekkrachtcontrole die instelbaar is volgens vijf programma’s in functie van de gripomstandigheden en een afdaalhulp die de terreincapaciteiten verbeteren van deze SUV die enkel met twee aangedreven wielen verkrijgbaar is. Verder omvat het pakket nog een automatische noodrem met botswaarschuwing, een actieve spoorassistent, vermoeidheidsdetectie, automatische grootlichten, verkeersbordherkenning, adaptieve snelheidsregelaar met Stop-functie, dodehoekwaarschuwing, parkeerassistent en 360 gradencamera,…

 

De Peugeot i-Cockpit® vormt een weergaloze high-tech omgeving met head-up display,  8'' touchscreen*, het nieuwe compacte stuur met geïntegreerde bedieningselementen en de elektrisch bediende sequentiële automaat*.

 

* Netto vanafprijzen geldig van 01/01/2020 tot 31/01/2020

 

 

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenst voertuig

Algemene voorwaarden