facebook

Rifter

VRAAG EEN PROEFRIT

Stijlvol in de stad en outdoor

De nieuwe Peugeot Rifter valt op door zijn SUV kantje in vergelijking met zijn kleine broer de Partner. Dankzij het stoere SUV kantje kan je zowel in de stad als off road met een gerust gemoed de weg op. Zijn modern hightech-interieur is opmerkelijk ruim en modulair.

Unieke en elegante styling

De Rifter is niet alleen de nieuwe ludospace van Peugeot maar is daarnaast ook het toonbeeld van veelzijdigheid. Hij kan zowel elegant en wendbaar als robuust en krachtig uit de hoek komen. Dankzij zijn korte en hoge moterkap (en grote bodemrijheid) oogt hij als een SUV daarnaast geniet hij van de typische Peugeot-styling (zal ook in GT line verkrijgbaar zijn).

Ready to go?

De i-Cockpit (geconnecteerde 3D navigatie, mirror screen, Peugeot Connect,...)maakt zijn introductie in de Peugeot Rifter wat zorgt voor een aangename rijervaring. Verder zal de Rifter uitgerust zijn met een compact stuur, head-up instrumentarium en groot 8" touchscreen. Een optimale zitpositie in combinatie met Advanced Grip Control staan garant voor een maximale controle en grip.

Sterke punten

  • Zowel in de stad als outdoor staat hij zijn mannetje
  • Typische Peugeot-styling
  • Verkrijgbaar in GT line
  • i-Cockpit met geconnecteerde 3D navigatie, mirror screen,...
  • Zuinige diesel-en benzinemoteren met nieuwe 8-trapsautomaat EAT8
  • Meer ruimte & opbergmogelijkheden

 

Netto vanafprijzen geldig van 01/01/2020 tot 31/01/2020

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenst voertuig

Algemene voorwaarden